Saturday, August 6, 2011

Koleksi Lagu Raya

Korang nak lagu raya ? Meh sini download kat blog admin..

Koleksi neh admin dapat dah lama lar dalam tahun 2005 gitu. Masih tersimpan dengan baik dalam laptop admin neh. Ada 2 koleksi yang admin simpan...admin upload ke 4shared. File tuh dah di WinRAR kan.. so pandai-pandai lar korang nak kuarkan balik file lagu tuh dari winrar tuh..

Untuk koleksi pertama tak banyak lagu yang admin ada.. ada dalam 66 buah lagu jerk.. koleksi pertama neh korang boleh bukak guna winamp. Saiz fail dalam 201 MB. Sabau lar ek masa download tuh..

KLIK SINI UNTUK KOLEKSI 1
Untuk koleksi ke 2 plak ada dalam 200 lebih lagu yang admin simpan. Tapi kena guna real player untuk mainkan lagu tuh.. Koleksi 2 neh kualiti tak berapa baik tapi agak memuaskan lar untuk korang dengar dengan baik dan menghayati lirik lagu tuh...

KLIK SINI UNTUK KOLEKSI 2

Selepas korang download lagu neh, korang dengar lar puas-puas... layan feeling korang ek..

Dikesempatan neh admin nak mohon ampun maaf kat semua lar... halalkan makan minom, terkata, tercarut ..(eh mana ade).. terlazer kata ... dan sebagainya.. selamat hari raya !




No comments:

Post a Comment