Wednesday, July 16, 2014

Soalan Percubaan UPSR 2014 - Johor (Kulaijaya)

Sila ke HALAMAN UTAMA untuk melihat lebih banyak koleksi soalan percubaan dari negeri lain / lokasi lain.

Secara umum kebanyakkan koleksi tidak disertakan dengan skema jawapan. 

Klik di sini untuk belajar muat turun melalui Scribd.

Percubaan UPSR telah berjaya dilaksanakan pada 14 hingga 16 Julai. Berikut adalah set soalannya. Harap maaf kerana kualiti kertas yang digunakan agak rendah menyebabkan tulisan dan gambar agak kabur. 

Muat turun melalui Google Drive - KLIK DI SINI

  percubaan upsr 2014 - johor - bm pemahaman 





















10 comments:

  1. Assalamualaikum..cikgu..terima kasih banyak atas jasa meng upload soalan2 ni.. cuma nak tanya..soalan BI paper 2 tu tak de la..dia cuma text file, 1 byte jer..kalau ada tolong upload semula yer.. terima kasih...

    ReplyDelete
  2. saya dah semak ... takde kerosakan link... kadang server scribd / blog agak slow... paparan tak keluar... moga boleh cuba lagi..

    ReplyDelete
  3. Salam, saya cuba download tapi keluar failed to download.

    ReplyDelete
  4. cuba download melalui google drive : Muat turun melalui Google Drive - KLIK DI SINI <---- baca di atas sebelum dokumen dalam format scribd yang pertama dan klik di situ.

    ReplyDelete
  5. Terima kasih Cikgu. Semoga Allah merahmati segala jasa2 Cikgu.

    ReplyDelete
  6. Terima kasih cikgu. Semoga anda sentiasa dirahmati Allah selalu.

    ReplyDelete
  7. terima kasih cikgu..tapi ada tak skema pemarkahan

    ReplyDelete
  8. Salam, terima kasih upload soalan. jawapan ade tak?

    ReplyDelete
  9. Terima kasih di atas perkongsian ilmu.
    Semoga cikgu selalu dirahmati Allah.

    ReplyDelete