Thursday, March 26, 2015

Pelaporan DSKP KSSR Tahun 6 - Koleksi Templete Pelaporan KSSR


Pelaporan secara offline ini adalah dalam format MS Excell. Sila muat turun dari scribd dalam format tersebut (MS Excell) dan bukan dalam format acrobat.

Tidak dapat muat turun dalam format MS Excell ? Sila baca tutorial ini -klik di sini

Koleksi yang ada dalam simpanan admin ialah:
     01. Matematik
     02. Pendidikan Kesihatan
     03. Bahasa Inggeris
     04. Sejarah
     05. Teknologi Maklumat dan Komunikasi (TMK)
     06. Pendidikan Seni Visual (PSV)
     07. Pendidikan Islam
     08. Pendidikan Moral 
     09. Sains
     10. Bahasa Malaysia
     11. Pendidikan Jasmani - Akuatik
     12. Pendidikan Jasmani - Rekreasi



Muat turun bahan melalui GOOGLE DRIVE - sila KLIK SINI


Mohon kepada semua guru yang telah menghadiri kursus atau telah mendapat bahan pelaporan berkaitan subjek KSSR tahun 6 untuk berkongsi dengan admin dengan menghantarnya ke email berikut: jgg4452@yahoo.com.Terima kasih.


25 comments:

  1. TERIMA KASIH CIKGU SHAMSUDIN.
    BAHAN ANDA BANYAK MEMBANTU SAYA

    ReplyDelete
  2. Pelaporan Pendidikan Muzik takde ke tuan ?

    ReplyDelete
  3. terima kasih. semoga sentiasa dalam rahmat Allah

    ReplyDelete
  4. TQVM..tp mcm mna nak edit tu yer..

    ReplyDelete
  5. Terima kasih cikgu..
    semoga Allah murahkan rezeki cikgu dan dikurniakan kesihatan yang baik...

    ReplyDelete
  6. thank you cikgu banyak membantu semoga dipermudahkan urusan cikgu......juga

    ReplyDelete
  7. Terima kasih kerana berkongsi maklumat. Untuk pelaporan BI tahun 6, column Jantina x boleh diubah kerana sheet protected. Bila cuba unprotect, kena masuk password. Harap ada yang boleh beri pencerahan bagaimana nak tukar kolumn jantina

    ReplyDelete
    Replies
    1. column jantina tu auto
      bila kita masukkan no mykid...automatik dia generate sendiri jantina

      Delete
  8. Terima kasih banyak kerana blog ini sangat membantu saya.

    ReplyDelete
  9. saya pun mencari tapak pendidikan muzik tahun 6 ni...

    ReplyDelete
  10. Thank you for sharing. It really help me. Madame Khadijah, rasanya kolumn jantina tu akan tukar automatically bila key-in i/c murid. Kolumn jantina tu akan berubah lepas detect nombor i/c. boleh try.

    ReplyDelete
  11. Terima kasih Cikgu. Blog ini banyak membantu saya. Madame Khadijah, kolumn jantina tu akan tukar otomatik bila cikgu key-in nombor i/c murid. Kolumn jantina detect nombor i/c, esp. nombor last digit. Boleh try. :-)

    ReplyDelete
  12. terima kasih atas perkongsian cikgu..

    ReplyDelete
  13. terima kasih atas perkongsian cikgu... sy ada masalah ketika hendak memadamkan sebahagian data ... untuk unprotect kena masuk password... harap dapat bantu sy...

    ReplyDelete
  14. apa pasword untuk change kpd unprocted ye.mohon bantuan.sy nk edit bilangan murid

    ReplyDelete
  15. terima kasih TQVM
    tetepi cikgu sila semak pelaporan tahun 6 bahagian keseluruhan
    kenyataan masih belum disediakan
    tidak dapat diselesaikan oleh kerana tahun 6 semua guru sudah selesai dskp
    jika guru yang sediakan pelaporan ini tolong perbaiki dapat semua guru menikmatinya

    ReplyDelete
  16. salam..kenapa bahagian tahap penguasaan keseluruhan untuk pj tahun enam tidak respon ya?meaning dia jadi n/a

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak auto sum dan bila nk key in pon tak dpt. jd sebagai penyelesaian, pada bahagian laporan individu tu, kita boleh isi sendiri berapa TP yang murid dapat pada bahagian nombor tu (1-6) dan tekan enter..keterangan automati kemudian print laporan individu itu.. tapi cikgu perlu buat satu2 utk setiap murid.. harap membantu..

      Delete
  17. muhammad syakir saya juga tertanya2 perkara yang sama.... keseluruhan x automatic sum...

    ReplyDelete
  18. terima kasih cikgu di atas perkongsian

    ReplyDelete