Tuesday, March 22, 2016

Tema Hari Guru 2016

Tema sambutan Hari Guru 2016 iaitu sambutan bagi kali ke 45 ialah:

Guru: Pembina Negara Bangsa


Tema ini adalah seperti di dalam surat siaran yang tersebar melalui media sosial seperti di bawah:







9 comments:

  1. sekolah i hari jumaat ni baru ada sambutan hari guru...i mengambil bahagian dlm membalut hadiah kpd guru2...tetapi group kita masih lagi x ade idea nak beri hadiah ape..ade apa2 cadangan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jam tangan? Rasa ni yang paling sesuai untuk cikgu. Dlm tahun ni, kita juga akan hadiah jam tangan kpd cikgu.

      Delete
    2. belilah pen merah..paling biasa dan cikgu pun akan guna pen merah tu

      Delete
    3. @Faizural jam tangan?makna dalam cina hadiahkan jam tangan tak bagus..ada cadangan lain selain drpd jam tangan?

      Delete
    4. @Body Wash sekelas kongsi hadiah tu takkan nak beli pen merah saja..ada cadangan lain?sebab i perlu sediakan hadiah lepas tu balutkan

      Delete
    5. u rasa cikgu u suka apa then berikan la apa yg beliau suka

      Delete
    6. saya sudah beli beg jenama kpd guru kelas..dan juga beberapa batang pen merah...hahahaha

      Delete
    7. celcom ada satu promosi ditawarkan untuk hari guru punya..ada discount kat smartphone..u boleh maklumkan cikgu kamu..

      Delete
    8. bagi loceng, tiap2 kali ajar sampai lupa masa

      Delete